tirsdag den 13. december 2011

May the force be with you!

Så det er ikke kræft der gemmer sig i den knude Fysikeren har fundet i sin endetarm.

Før spørgsmålene om, hvorfor han dog rager rundt i sin endetarm og finder knuder, hagler ind over os, så lad mig lige understrege, at han har en tarmsygdom, som gør, at han hver dag tager piller både oralt og analt, så han kender altså begge sine ender temmelig godt - bedre end de fleste, vil jeg vove at påstå ;)
Der er heller ikke nogen som Fysikeren, der kan sætte sig ind i det trælse ved en gynækologisk undersøgelse (nu indeholder mine gynækologiske undersøgelser jo partout en dildoscanning af hele understellet HVER gang), for han har selv fået samme tur - bare op i nummeren :-S

Men hvad det helt præcist er, den lille knude gemmer på, kunne doktormanden ikke helt sige. Vi snakker den førende specialist indenfor Fysikerens tarmsygdom i hvert fald herhjemme. Så han følger det helt til døren og nu venter vi på en tid til scanning (der skulle gå cirka 14 dage) og så kan der muligvis blive tale om en operation - af den slags der kræver fuld narkose. Så det stinker, men jeg kan stadig bedre lide dén udsigt, end den med kræftknude i endetarmen!

Da han kom hjem fra hospitalet, kørte vi afsted for at hente juletræ og så sad vi der og snakkede om, at Datteren virkelig ikke har de allersejeste forudsætninger for, at få et normalt understel!! Tarmsygdom hos Faderen, Endometriose hos Moderen - YEEEIPEEE!...eller...noget....
Til gengæld er hun så ROCKERSEJ til, at blive vaccineret :-D Hvilket hun blev i morges hos Doktor Ines i forbindelse med sin 1 års undersøgelse. Hun dansede rundt og gik rankt og raskt som en lille (splitternøgen) soldat, da Doktordamen skulle tjekke hende på alle leder og kanter. Dog er jeg en smule ...hmm....foruroliget ved, at Doktor Ines konkluderede, at Datteren har "fire tænder i undermunden og måske lidt flere i overmunden" efter at have kigget derind :-/ Det er RET tydeligt, at Datteren har alle fire fortænder i både under- og overmund og to kindtænder i hver side i overmunden, samt en kindtand i hver side af undermunden....Jeg mener, hvis man kan overse de der monsterkindtænder, hvad kan man så ellers overse?!
Datteren lavede igen bare et højt "WUARH" da hun blev stukket og så kiggede hun (ifølge Fysikeren) på Doktor Ines med et blik der sagde "DIG?! Det havde jeg aldrig troet!". Men så var den skid også slået og to minutter efter sendte hun fingerkys til Fru Doktor igen ;)

Og så fik hun en ballon, for "det får man når man er over 1 år gammel og er dygtig hos lægen"...hm...tsk tsk...(den blev konfiskeret da vi nåede ud i bilen)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar