torsdag den 30. august 2012

Augustudsigt fra Skovly


Massa Ditlev gav os ekstranøglen til Skovly igår og vi kunne naturligvis på ingen måde nære os, selvom der er måååååneder til vi rent faktisk skal flytte. 

Reelt kun halvanden måned, men knowing Massa Ditlev..!!

Så vi luskede over på Lyshøjen og låste os ind og satte og lod drømmene væve ind over vægge og plankegulve. Mens Datteren løb som en galning fra den ene ende af stuen til den anden og fra bund til kvist (det er nu officielt: hun er nede med trapper!) og Fysikeren målte og målte hver eneste lille centimeter af huset til hans fascistiske hustru, der helst skal være indrettet før indflytning, listede selvsamme hustru rundt og hviskede "det er rigtigt, det her, det føles godt", mens hun gjorde holdt i alle rum og ved alle vinduer og så ikke bare fremtiden og alt det der kan blive, men så lige nu og her og det der er og som er så godt!

Og hvis du tænker "sikke en udsigt!", så forestil dig selvsamme vindueskig en høstaften, hvor tusmørket er faldet på og traktorerne kører i døgndrift med lys på toppen, for ikke at stå tilbage med uhøstede marker... Vi gir en kop Lysthe, hvis du kommer forbi ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar